Maggi: Barangan Makanan Untuk Orang Malaysia

Apa sebenarnya Maggi?

Bermula di Switzerland dan ditubuhkan di Malaysia untuk memenuhi kehendak diri, Maggi sangat popular untuk barang makanan rakyat Malaysia, termasuk mi segera dan perasa. Pencapaian kami terdiri daripada Golden for Putra Company Honours yang menguntungkan pada tahun 2019 di bawah Nestle. Rakyat Malaysia memuji Maggi kerana makanannya yang halal dapat digunakan untuk memasak ayam masak kicap segera.

Barang Dagangan Maggi

Maggi terkenal dengan mi segera kami, boleh didapati dalam beberapa rasa seperti kari dan unggas. Gunakan sos cili atau tiram kami sebagai perasa untuk menjadikan makanan anda lebih enak. Memasak makanan mudah dilakukan dengan persediaan batu dan CukupRasa dari Maggi. Buat makanan segera dengan mi cepat ini, atau masukkan nasi biryani dan sambal dengan kesederhanaan dengan campuran kami.

Resepi Penting Maggi

Kami menawarkan katalog hidangan yang dipermudahkan dengan barangan Maggi. Sekiranya anda mencari hidangan ayam, anda boleh mencuba sambal unggas kami dalam perapan produk kedelai atau rendang ayam yang enak dengan CukupRasa. Bagi penggemar daging, kami juga menyediakan hidangan untuk mi goreng daging lembu yang enak, dan daging dendeng dihasilkan lebih besar dengan kiub stok.

Maggi MY

Makanan Segera dengan Maggi

Dengan CukupRasa kami, anda mungkin dapat membuat hidangan nasi yang enak dan cepat dengan mudah, seperti menu goreng Cina kami. Selain itu, ada hidangan untuk ikan, termasuk resipi udang kami yang diselitkan dalam rasa panas dan pedas serta masam dari Campuran Tomyum MAGGI. Untuk membuat makanan sihat untuk orang yang anda sayangi, kami mempunyai resipi berkualiti organik seperti kangkung belacan goreng atau kailan makanan laut masin.

Gaya Antarabangsa Dengan Maggi

Himpunkan semua jenis masakan di rumah dengan Maggi! Bereksperimenlah dengan resipi tradisional barat yang lazat seperti makaroni dan keju atau mungkin jenis timur seperti daging lembu lada hitam tumis dengan barang premix Maggi. Nikmati gaya Cina dengan menu ayam teriyaki yang cepat ini, dan mahukan makanan Arab dengan Nasi Arab dada ayam yang dibuat di dalam sos tomato dan kiub stok kami.

Barangan Makanan Eksklusif dengan Maggi

Item Maggi sangat popular di seluruh dunia sehingga ini termasuk dalam hidangan pencuci mulut di beberapa bahagian di seluruh dunia. Puding nasi tradisional India dengan susu keseluruhan yang disebut sebagai kheer telah merangkumi mi segera Maggi. Selain itu, tukang masak rumah juga telah berusaha untuk membuat resipi berkualiti seperti kerepek kentang dengan produk Maggi.

Trik dan petua Maggi

Kami memberi anda manual untuk menyediakan makanan dengan cekap untuk menghasilkan penggunaan masa anda dengan lebih baik bersama ahli keluarga di rumah. Maggi mempunyai tutorial untuk mencari kombinasi sempurna untuk mi, menggoreng spesies ikan dengan mahir, atau membuat makanan dengan cara menjimatkan banyak wang, masa, dan kesihatan anda. Belajar untuk mengosongkan kawasan dapur anda dari kami untuk memastikan bahawa anda mengoptimumkan tempat memasak makanan anda di rumah anda sendiri.

Pilih Maggi Sekarang

Pilih Maggi untuk rakan memasak anda sekarang untuk mendapatkan perancangan hidangan percuma dan tidak selesa di rumah. Barang dagangan kami boleh digunakan dengan banyak makanan untuk menampung cara untuk memastikan bahawa anda dapat membuat sesuatu yang mudah diakses dengan pantri anda. Resipi ayam masak kicap berkualiti kami yang berlimpah juga dapat memberi inspirasi kepada anda untuk membuat pelbagai jenis makanan yang mudah untuk membantu anda mendapatkan hasil dari resipi.